Serveis Clínics

Posem a la vostra disposició un grup de professionals que faran un diagnòstic integral i exhaustiu a la vostra mascota:

– Anàlisis clíniques

– Cirurgia

– Radiografies digitals

– Ecografies…

– Electrocardiologia

Així doncs, duem a terme des de revisions rutinàries, tractamentd profilactis(vacunes, desparasitacions externes i internes,etc) Disposem de radiografia digital, ecografia, ecocardio, endoscopia,laboratori per fer hematologia, bioquimica,analitica d’orina, cultius bacterians i antibiogrames, hospitalització vigilada 24h amb presència i videovigilància.

També disposem de zona de prequiròfan i cures amb banyera per dur a terme banys terapeutics.

El nostre quiròfan està equipat amb aparells multiparametrics per poder minimitzar el risc anestesic i d’anestesia inhalatoria.

Hospitalització

Disposem de gàbies d´hospitalització tant per gats, petits gossos, gossos de raça gran i animals exòtics.

Vacunacions

Posem totes les vacunes necessàries per assegurar la salut de les mascotes, seguint un calendari de vacunació adequat a cada animal.

Desparasitacions

Posem totes les vacunes necessàries per fer una bona desparasitació de la seva mascota millora la seva qualitat de vida i els ajuda a tenir un estat de salut òptim, evitant malalties que es transmeten a partir de paràsits externs com les paparres, puces, mosquits, etc. i interns, com els cucs.

Etologia

Parlant de l´estudi de la conducta, que s’anomena etologia, ens agrada fer visites personalitzades als cadells per explicar, no només els temes sanitaris, sinó com cal actuar davant futurs problemes de comportament i com prevenir-los.

Altres espècies

No només atenem gossos i gats sinó que estarem encantats d’atendre altres espècies com aus, conills, conillets d´Indies, hàmsters, fures, tortugues, etc.

Referents

En cas de necessitar una segona opinió tenim contacte via telemàtica amb especialistes que ens ajudaran a orientar el cas o bé podem derivar-lo als millors especialistes dels nostres estats veïns, l’École veterinaire de Toulouse, o CANIS HOSPITAL VETERINARI (Girona) o l’Hospital veterinari de la UAB (Barcelona) són alguns dels nostres centres de referència

COL·LABORACIONS. Col·laborem amb entitats protectores tant d’animals domèstics com de fauna silvestre

Ens preocupem per les vostres mascotes

Tracte proper i altament professional per donar el millor servei de salut per la vostra mascota, proposant els tractaments més adients a cada cas.

  • Animals exòtics

  • Quiròfan

  • Higiene dental

  • UCI-Hospitalització

  • Laboratori

  • Diagnòstics per imatges

  • Vacunació

  • Nutrició

Cuidamos tus mascotas

Ens encanten totes les mascotes

Veterinari de petits animals i exòtics fundada l’any 1998. Animals exòtics.